Waarvoor wordt VoIP in het bedrijfsleven gebruikt ?

VoIP, VoIP, VoIP. Deze drie letters staan ​​overal. Je weet dat het acroniem betrekking heeft op communicatie en computers. Je weet dat het technologisch het volgende “in” ding is. Maar wat is VoIP? En hoe kan uw bedrijf hiervan profiteren?

The Next Big Thing

De letters staan ​​eigenlijk voor Voice over Internet Protocol, ook wel IP-telefonie genoemd. Simpel gezegd, het is een andere manier om te bellen. Soms is de eigenlijke telefoon niet meer aanwezig. Dit is vooral handig voor interlokale gesprekken. De reden voor de enorme interesse in deze nieuwe technologie is de kosten. VoIP kan worden beschouwd als zeer goedkoop, maar in werkelijkheid gebruiken veel mensen het gratis. Het enige dat eigenlijk nodig is, is een microfoon, luidsprekers en een goede internetverbinding.

Vertel me meer

Wat is VoIP? Het is een andere manier om te bellen. Maar hoe gebruik je het eigenlijk? De eerste methode is om aan beide kanten van het gesprek een computer te hebben. De tweede is een telefoon aan de ene kant en een computer aan de andere kant. De derde is om aan beide kanten van het gesprek een telefoon te hebben.

Wat is VoIP? Het is een manier om te besparen op de telecomfactuur van uw organisatie. Het maximaliseert de bestaande infrastructuur zonder aanzienlijke extra kosten. VoIP verzendt de aan de ene kant ontvangen audio via internet en zet de digitale gegevens aan de andere kant weer om in audio. Naadloos en efficiënt. Bijna magisch zelfs. In feite betaalt u alleen uw internetfactuur omdat u dezelfde bronnen gebruikt. Alleen deze keer worden die middelen gecoöpteerd om zowel spraak als data te vervoeren.

Wat is VoIP? Het is schaalbaar naar uw wensen. Hoewel het in wezen gratis is bij uw internettoegang, zijn er extra VoIP-niveaus die wel iets kosten. Het gebruik ervan met een gewone telefoonhoorn is een voorbeeld. Het gebruiken met een mobiele telefoon is een andere. Dit is echter goedkoper dan een gewoon telefoongesprek. En dat wordt nog meer benadrukt bij internationale gesprekken. Het is zelfs mogelijk om de internationale gesprekskosten met maar liefst 90 procent te verlagen.

No Business Like Call Business

Dus wat is VoIP? Het is een opwindende nieuwe aanpassing van bestaande middelen om de communicatiekosten te verlagen en het wordt snel algemeen aanvaard. Er valt nog veel te verbeteren, maar het is een leidende kandidaat om het reguliere telefoonsysteem te vervangen. De groei van VoIPs is tegenwoordig grotendeels te danken aan het feit dat de consument zich bewust is van de vele voordelen. Dit wil niet zeggen dat het geen nadelen heeft. Beveiliging is een belangrijk aandachtspunt.

Toch zijn de mogelijkheden van VoIP onbeperkt. Het is een geweldige zegen voor bedrijven. In de concurrerende markt van vandaag communiceert u niet genoeg en VoIP helpt door de gerelateerde kosten te verlagen. Tegelijkertijd maakt het gebruik van de bestaande investering van een bedrijf in internet. Het is ook grotendeels transparant voor de gebruiker, wat geweldig is, omdat je niet hoeft te leren het wiel opnieuw uit te vinden.